dimarts, 3 de maig del 2011

Un veí se'n va de campanya (electoral)


“Un poliesportiu bestial o més” 


M’ha arribat a la bústia un paper de propaganda electoral del PP. Encara que falten uns dies per al divendres, hi ha qui té tantes ganes que ja estan repartint publicitat. 

M’ha decebut. És aquest paper que he reproduït. Perquè diu “Preparem el millor poliesportiu de la Comunitat Valenciana”. Què la gent que governa no es dona compte de la realitat? Què no saben que Ontinyent es troba en la UVI? Jo, entre una sèrie de coses, tindre el “millor” poliesportiu la situaria en els darrers llocs. Ontinyent té moltes necessitats, moltes. I hi ha pocs diners a tot arreu. Ací, amb 22 milions d’euros de dèficit. A València. A Madrid. A més a més, amb els polítics que tenim, com s’ho faran? Per què no són capaços de traure res.  Volen dir que trauran diners pel poliesportiu i per a la resta de coses? Senzillament, NOOOO!!!!!

Aquesta és una mostra de no saber governar. Encara que així, a l’hora de vendre, venga molt tindre les paraules més grandiloqüents del planeta. Aquesta forma no pot ser seriosa. No és seriosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada