dimarts, 11 d’abril del 2017

Rodríguez & Ontinyent

Els problemes de Rodríguez no són els problemes d'Ontinyent



Els problemes que té l'alcalde Jorge Rodríguez no tenen res a veure amb els que té Ontinyent com a ciutat. Pot ser que els camins d'obstacles sigues paral·lels, però mai són coincidents i, en molts casos, són antagònics. 

Ontinyent, com a poble, necessita d'un projecte meditat, ben fet i creïble, cas que algun dia pretenga tornar a ser la ciutat que era fa mig segle a nivell industrial, productiu i econòmic. Per a aconseguir tot això fa falta molt de treball en l'ombra, un pla producte de la reflexió, molta faena fosca i una tasca constant abans que isca el projecte a la llum.

Jorge Rodríguez, per contra (o Ricard Gallego, que fa d'estratega) necessita l'èxit immediat, la glòria diària, les fotos de rigor, l'aplaudiment constant, els colpets d'esquena, la lloança fàcil. En definitiva, en eixir en tots els saraos com a demostració de que està fent coses.

Però, quines coses? Són les què Ontinyent necessita? No! Són les que necessita el poble? No! Són les que necessita el propi Rodríguez per fer veure que treballa i per mantindre's en la primera pàgina de l'actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada