dimecres, 20 de juliol del 2016

Una bona notícia

Prohibit morir-se abans del 2021


A vegades, els polítics fan coses excel·lents. Com allargar la vida dels ciutadans uns anys. Ahir, Carmen Montón, consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, i Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, van signar la construcció del nou hospital comarcal d'Ontinyent i de passada, tres anys més de vida per a cada ciutadà ontinyentí.

Podien haver començat ja, i el període de construcció ser de dos anys. Però, així, al 2018 la gent podria ja morir-se tenint un recinte com cal. Per això, perquè viscam més anys, amb bon criteri, els responsables d'una i altra Administració van acordar començar-lo d'ací dos anys, i que després estiguen tres anys per fer-lo, amb la qual cosa ens hem guanyat tres anys de vida. I fins el 2021 ningú pot morir-se. 

Ah, per cert, no es fa on estava inicialment projectat i on es troba el cartell que encapçala aquest breu. Quan serà el dia que Lina Insa (o el PP, perquè Insa ja no està a l'Ajuntament) ens diga quan ha costat anunciar que l'hospital es fa on no deia el cartell? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada