divendres, 22 de juliol del 2016

Primer desaparegut

Un ciclista desapareix al caure per un badall del camí del Llombo



Un ciclista del Llombo, no identificat, va desaparéixer ahir quan transitava pel camí del Llombo en caure per un dels badalls que té el camí.

El ciclista, que va eixir de casa per fer una volta volta matinera, pretenia fer la ruta Almansa-Albacete-Requena-Morella-València-Castelló-Ontinyent no va poder acabar la volta, perquè a penes la va començar quan segons fonts ben informades va caure i va ser engolit per l’obertura del camí, sense que a hores d’ara s’haja tingut cap notícia d’ell.

Anit es va escampar el rumor que no havia desaparegut, en aparéixer a la porta de sa casa, però el fet podria evidenciar que els badalls són més grans del que semblen i estar comunicats en el subsòl.


Segons notícies de darrera hora, l’esportista no hauria arribat a eixir de casa, per tant no hauria agafat la bicicleta, per tant no hauria passat pel camí del Llombo i, per tant, no hauria caigut i per tant no hauria desaparegut. Però una cosa sí queda clara, que el camí del Llombo necessita urgentment una passada d’asfalt. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada