dissabte, 26 de setembre del 2015

Radiografia d'una realitat (3)

Confirmat: s'ha pagat per l'exposició de l'Ovidi



Equip d'investigació


L'exposició de l'Ovidi Montllor amb motiu del 20é aniversari de la seua mort, que ha fet el pintor alcoià Antoni Miró, i que els ciutadans d'Ontinyent han pogut contemplar per segona vegada durant el passat mes d'agost, que s'ha pagat en aquesta ocasió. 

A diferència de la primera oportunitat que es va exhibir, portada pel Casal Jaume I, que la va mostrar gratuïtament, aquesta vegada (recordem: la segona vegada que s'exposa en pocs mesos i en el mateix lloc, la Casa del Barons de Santa Bàrbara) sí que ens ha costat uns diners als contribuents ontinyentins. 

La mostra ha vingut, segons unes informacions, per ser un compromís personal de l'alcalde Jorge Rodríguez, encara que també es diu que ha sigut l'anterior regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, qui l'ha portada. A aquesta versió no li donem credibilitat, per quan fa mesos que ha deixat de ser regidor i no està en l'Ajuntament. 

De moment, seguim sense saber la quantitat exacta que ha costat la mostra, i a qui ha anat destinat el pagament. Una exposició que, segons una persona que ha estat en el muntatge de bastants mostres, calcula que el seu preu deu haver segut d'uns 1.500 euros, aproximadament. "Jo calcule que entre 1.200 i 1.800 euros, l'exposició està ben pagada, o molt ben pagada". A aquesta conclusió s'arriba després de veure la mostra, la proximitat d'on ha vingut (d'Alcoi), l'autor (Antoni Miró) i al fet que no siga la primera ocasió que s'exhibeix a Ontinyent. "De tota manera, el més sorprenent és que vinguera debades i ara que torne i es pague per ella", ens afirma aquest bon coneixedor del tema cultural. 

En la mostra hi havia uns xicotets catàlegs amb els logotips de l'Ajuntament d'Ontinyent i del sindicat Comissions Obreres.


El Llombo cobra la subvenció de 2014

En altre ordre de coses, el passat 18 de setembre, l'Associació de Veïns el Llombo va percebre la subvenció municipal de 2014. La quantitat ha estat de 1.333,33 euros. 
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada