dimarts, 18 d’agost del 2015

Ferrocarril Xàtiva-Alcoi



El tren


De nou, el govern central margina a les comarques centrals valencianes. De nou, el tren.

I cal dir-ho alt i clar. I per què no, indignats. Tenim motius més que suficients per estar fins els nassos de les decisions que es prenen en Madrid i que afecten a les nostres comarques.

Altra vegada es margina a la línea de ferrocarril Xàtiva-Alcoi, negant-li els diners imprescindibles per intentar fer possible la seua continuïtat. Segurament serà una decisió presa, avalada pels preceptius “informes tècnics”, que diran que és deficitària. Uns informes tècnics que en la majoria de casos diuen “això que volen que diguen”.

Existeixen un grapat d’informes tècnics que han donat com a viables un grapat de línies d’AVE, que desprès han segut un fracàs.  O construccions d’aeroports, o parcs temàtics, on asseguraven una afluència de gent que en alguns cassos multiplicava per 100 l’afluència que finalment han tingut i que els ha fet inviables.

A força de ser repetitius, ja que pareix ser que és la única forma de fer arribar un missatge als responsables, tenim que dir que la línea de ferrocarril Xàtiva-Alcoi, és imprescindible per a la supervivència de les comarques afectades: la Costera, la Vall d’Albaida, el Comptat i l’Alcoià. Una petició en la que tenim que ser enèrgics i en la que esperem una implicació decidida del nou Consell.

No volem ser ciutadans –valencians– de segon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada