diumenge, 22 de març de 2015

Estem en campanyaLa rotonda

És evident que estem en campanya electoral, i que en este temps es diuen moltes coses, o millor dit es presumeix de coses que no “venen a conter”.Em vist al senyor Filiberto Tortosa en el Periòdic d’Ontinyent “expresando su satisfacción”, per què en el programa Ontinyent Participa, ha quedat en primer lloc la rotonda del Pont de Sant Vicent per què “se trata de un proyecto que des de el PP venimos reivindicando desde que se abriera al tráfico el Pont de Sant Vicent y siempre hemos obtenido la negativa del gobierno.”.


No sabem si amb eixes declaracions, vol atribuir al PP l’èxit de la construcció de la rotonda. En cas de que això siga deveres, nosaltres podem pensar que si “altres rotondes”, com la de la entrada a l’avinguda  Torrefiel des de la ronda Sud –competència de la Generalitat– no s’han dut a terme, és per què “algú” no ha posat el interès suficient. I ací volem recordar el dia, dissabte 13 de novembre de 2010, al final de la legislatura passada, en que vostè senyor Filiberto junt al senyor Vila, van intentar convèncer als veïns del Llombo i del carrer Santa Teresa –una cinquantena–, que la rotonda –del Torrefiel– anava per bon camí: “En 2011 es licitarà la rotonda, espere”. Paraules de vostè. D’això ja fa més de quatre anys.


Per cert, que ara que estem (o anem a entrar) en campanya, comencen a circular comentaris de que –ara sí– la Generalitat està disposada a construir la rotonda; que ja la te valorada, i que pot eixir d’una partida de manteniment. 
 

Esperem que ara sí. I confiem en vostè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada