divendres, 14 de març del 2014

El Cogrés



Un congrés de partit
La proximitat de les eleccions europees, fa que estiguem assistint a tot un seguit de congressos extraordinaris dels partits majoritaris, que crec que ixen a un per setmana.


Els congressos dels partits polítics, són una cosa molt seria, i cal prestar-los molta atenció, ja que de tant en tant, ens mostren situacions curioses, i al final, sembla que es trauen conclusions i tot; i fins i tot, es veuen coses interessants en el reportatges que desprès trau la TV. 


Un congrés, en cara que ho parega   no te res a veure amb un míting (que te entrada lliure), i per assistir a un congrés es necessita acreditació. Això els fassen o els fassen, sempre assisteixen el mateixos: el líder, els segons líders, els tercers líders, els líders regionals... i e ls “palmeros”. Un congrés com cal necessita de molts aplaudiments i moltes abraçades per a que el líder, els segons líders, els tercers líders i els líders regionals es senquen a gust i prenguen ànims. I sembla que és una tàctica que dona resultats, si no, no soltarien les barbaritat que solten de tant en tant, que de vegades sembla que s’han fumat algo.


El diumenge 9 de març apareix González Pons en una intervenció en el congrés de Valencia, i en un to serio i transcendental que ell domina molt be diu: “Si ganan los socialistat volverá la crissis”.

Doncs te raó el senyor González Pons. Ara que ací a la Comunitat Valenciana em superat la crisi, tenim “pleno empleo i nadem de panxeta”, no més falta que tornen els socialistes. NO HIJO NO!


Ara, la feina la va rematar el nostre president don Alberto, quan va afirmar en to contundent que: “Aquí no hay corrupción, la corrupción está en Andalucía”. Segurament ho va dir convençut i va convèncer als seus, per que la gent no més feia que aplaudir.


Una cosa si que cridava l’atenció, i és que els nostres líders del PP, los más valencianos, a pesar de que els dos actes van ser en la Comunitat Valenciana, no en van soltar “ni una” en Valencià. I això que són “los que más defienden la cultura i valores valencianos.


Al se’n demà la TV ens va mostrar a la fallera major diguent: “Senyo pirotècnic, pot començar la mascletà”. I desprès vam endevinar com Rita Barberà vo-ca-lit-za-va molt contenta, això de: “Unastoretavelletapalafallasantjosep, el tio Pep.........”. I se la veia satisfeta de veritat.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada