dissabte, 22 de febrer del 2014

La visita de la Consellara



LA VALL DIU: NO AL CONSORCI!


El passat divendres 14 de febrer, va vindre al saló d’actes de COEVAL, la Consellera d’Infraestructures, Territori  i Medi Ambient Isabel Bonig Trigueros, invitada pel Círculo de Economía Libre, a impartir una CONFERENCIA-COLOQUIO  “El Corredor Mediterráneo y el Liberalismo Económico”. (Està be que el PP se’n recorde del Corredor Mediterráneo).


Assabentats –per casualitat– de la seua visita, ja que hi havia altres concentracions programades en altres llocs de la Vall a la mateixa hora, una representació de membres de la Plataforma en defensa del Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida, es va concentrar en les proximitats del centre de negocis, portant dos pancartes, per tal de mostrar-li a la Consellera el malestar de la Vall, pel comportament de la Generalitat i més concret de la seua Conselleria en matèria de recollida de residus, i dir-li: NO AL CONSORCI!


Volem destacar, que en tot el temps que vam estar esperant a la consellera, mentre veiem arribar a diversos càrrecs polítics –principalment del PP– alguns amb un somriure al veure’ns allí amb les pancartes, que no vinguera ningú a saludar-nos, ja que tots els que estàvem en les pancartes, érem molt coneguts en el món veïnal. Segurament volien marcar distàncies i encara no estem en eleccions. Fins i tot, la Consellera ens va dedicar un somriure.


Per cert: Què és el que els donava rissa als membres del PP?


Des de la Plataforma seguim digen: NO AL CONSORCI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada