dimarts, 18 de juny del 2013

Els dotze savis


Els dotze savis i les pensions


S’han reunit dotze savis per estudiar el “possible” problema de les pensions. No diran que no queda bé això de savis. A u li ve a la memòria la imatge de persones majors, sensates, i justos. I se’ls imagina a tots ells debatin, d’una forma sensata, com millorar la vida dels majors i dels futurs majors.
I en una Espanya, on han corregut els diners a garberes, on alguns s’han forrat els ronyons, el fetge i tot el que hi ha que forrar; on els que prediquen l’austeritat cobren “sobre-sous” i els lladres importants no ternen els diners ni entren en presó, es fa públic el informe dels “savis”, i per 10 a favor, un en contra i una abstenció, dictaminen que la única forma de transmetre optimisme a una ciutadania deprimida, és anunciant que les pensions no són sostenibles i que els jubilats no poden cobrar tant; i entre altres coses diuen que no es poden revisar en arreglo la IPC.
El que passa, és que la majoria d’eixos savis, no són ni sensats ni justos; i fins i tot, se’ls ha vist “el plumero”, ja que alguns d’ells –la majoria– estan treballant o han treballat per a algunes companyies asseguradores o són molt pròxims al partit que governa.
I es qué, també hi ha savis de merda. Amb perdó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada