divendres, 7 de juny del 2013

Cost zero


 Maqueta del nou hospital

Cost “zero”
 
El tema del nou hospital torna a l’actualitat –si es que alguna vegada ho havia deixat de ser–, aquesta vegada, a costa del famós “cost zero” dels terrenys.
Més que a la possible construcció d’una infraestructura imprescindible per a la nostra ciutat com és un hospital, sembla que hem estat assistint a una funció de circ amb pallassos i tot.
Primer va ser l’hospitalet presentat pel conseller Blasco, després va ser els terrenys cost “zero”, després el cartell de més de 50.000 euros, després la gran pantomima de la presentació de la maqueta a càrrec del Molt Honorable? President Camps.
Però lo del cost zero ha segut la gota que ha fet sobreeixir el got dels desficacis. Una jugada magistral de l’anterior equip de govern municipal, encapçalat per Lina Insa, que adquiria uns terrenys que no aprofitaven per a res, a cost zero. Qui seria el donant altruista?
Un altruisme pel que ara s’arriben a demanar a l’ajuntament fins a 38 milions d’euros. Una quantitat que no està gens malament, i de la que ningú dels anteriors responsables del PP –que encara són a l’ajuntament–, s’ha dignat donar la més mínima informació.
Ha hagut favoritisme? Es devien favors? Eren amics? O va ser ineptitud?
Algú tindrà que contestar aquestes preguntes, i assumir responsabilitats. Del tipus que siguen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada