divendres, 16 de novembre del 2012

Estem preparant un nou Llombo

El Llombo canvia de disseny i de seccions

A hores d'ara el Llombo encara una profunda remodelació. Després d'uns anys en els quals solament s'han introduït xicotets canvis en la maqueta, aquesta vegada arribar la reforma a fons. 

Hi haurà canvi de disseny, amb tipografia Garamond i Perpètua com a principals i canvi en el model de pàgina, que mantindrà el seu format. Canvien també els peus de foto per fer-los més llegibles. Així mateix hi haurà noves seccions per fer-la més visual i a l'hora més fresca. També hi haurà canvis a la portada, amb un recull dels temes de més calat que aniran per número.

Sí segueixen seccions per llegir, com per exemple Memòria històrica, que en el número de hivern oferirà un treball sobre el vall dels Caiguts, ara que fa 60 anys que van començar els tràmits per traslladar els "nacionals" que vullgueren a Cuelgamuros. 

Aquest número tindrà excepcionalment 36 pàgines, i els números posteriors 28. Ens agradaria poder incrementar el número de pàgines, però la maleïda crisi ho impossibilita. 
Altra consideració és que el número 76 apareixerà abans del previst. La intenció de la junta directiva és que aparega a primers de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada