divendres, 6 de juliol del 2012


Un indignat més!
 

Estic indignat per ens han pres el pel als ciutadans.  Ens van assegurar que tots els nostres mals venien de Zapatero –que la veritat és que es va lluir en la gestió– per què no donava confiança i era el rei dels retalls; i que en entrar ells –el PP– tot es solucionaria per què sabien el que tenien que fer: el paro baixaria i la “prima de riesgo” també i l’economia milloraria. 

Que no pujarien els impostos ni el IVA, no aplicarien el “copago” en els medicaments, no retallarien en sanitat ni en educació; no llevarien drets als treballadors, no donarien diners a la banca ni farien cap amnistia fiscal. I que, coneixent  la situació de l’Estat,  no mirarien enrere. I clar, van guanyar per majoria absoluta.
Des de aquell dia, s’han tingut que tragar les seues promeses com si foren rodes de molí, amb un cinisme impropi de persones suposadament “respectables”, sense que els caiga la cara de vergonya quan les hemeroteques els mostren les seues contradiccions. 

Han fet una reforma laboral bestial, han retallat en mestres i serveis sanitaris, han pujat les retencions als jubilats, que junt al copago en sanitat els ha fet perdre molt de poder adquisitiu; han retallat en els drets dels aturats i dels dependents; han “injectat” diners a la banca i damunt, van a pujar el IVA. I a demés han decretat una amnistia fiscal. I sempre mirant enrere.

Amb el seu comportament han demostrat que no tenien ni puta idea del que tenien que fer, i si la tenien, s’han llevat la “careta” i han demostrat que són uns mentiders que s`han burlat de tots. I no pot valdre l’excusa de la crisi per a mentir als ciutadans d’una forma tan descarada.

Han fet unes reformes que han anat descaradament en contra de les classes més desafavorides: classe treballadora, funcionaris, aturats, jubilats, dependents; unes reformes que segons algunes fonts, ens faran tornar 30 anys enrere.

I, on ens han portat estes meravelloses reformes? Estem millor?
Ha pujat l’atur, s’ha implantat més la precarietat en el treball, la borsa està en caiguda lliure, hem segut “rescatats” per Europa; la Comunitat Valenciana amb un dèficit de 25.000 milions d’euros de deute, la ciutadania acollonida, l’economia en recessió, i la classe política intentant amagar els seus “presumptes” lladres. 

I la prima de riesgo, que quan estava a 200 punts era –segons el PP– “culpa de Zapatero” ha arribat en el mes de juny a 590 punts, però ara no és culpa de Rajoy. La culpa sembla que és “del cha... cha... cha”.

No més en consola un poc, que totes estes reformes les està fent un partit que presumeix de les seues arrels catòliques. Que defensa als treballadors, a la família, la natalitat i a la gent major. Pel que, evidentment, cal donar-li les gràcies, per què si no...

Un de la Colla del Raboser
                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada