dimarts, 25 de gener del 2011

En 2011 es licitarà la rotonda

REDACCIÓ
Dissabte, 13 de novembre de 2010. Taula redona. Amb la participació del tinent d'alcalde Filiberto Tortosa, el regidor de Trànsit, Vicente Vila, veïns dels carrer de Santa Teresa i membres de l'Associació de Veïns el Llombo. El local social del barri presenta una bona entrada, unes 50 persones, que volen escoltar, volen saber, què passa en la rotonda d'accés des de la ronda de circumval·lació cap a l'Avenida, que duu 13 anys sense fer-se realitat. 

Filiberto Tortosa mostra un plànol de la Generalitat en la que apareix la rotonda.

Després de tres quarts d'hora d'intercanviar problemàtica i possibles solucions el que queda són les paraules de Filiberto Tortosa: "en 2011 es licitarà la rotonda, espere". Açò és possible, perquè l'Ajuntament s'ha cregut finalment de la importància de la rotonda i el posar a l'equip de l'oficina tècnica a treballar en ella. Primera particularitat positiva: la rotonda sí que cap, quan estàvem cansat de sentir que no cabia. Segona particularitat positiva: en la Generalitat contemplen la rotonda i, fins i tots, el regidor d'Urbanisme, ensenya plans de la conselleria en que apareix la rotonda. Ara, falta traure-la del projecte de desdoblament de la ronda de circumval·lació i de la construcció de larotonda de Daniel Gil. Després, no hi ha ni un euro per coses com aquesta. Altra cosa són els grans eventos (com el parc Ferrari, 800 milions d'euros de res, que ara li s'ha ocorrit al Molt Honorable) mitjançant els quals els valencians anem empobrint-se, però eixa és una altra història. Superats els dos entrebancs (desglossar i diners), ja es podrà licitar.

Els veïns van abandonar el local social del Llombo mitjanament satisfets. I això és molt, veien els temps que corren i veien el desacreditat que està el polític en general. Potser Tortosa siga l'excepció que confirme la regla?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada