diumenge, 24 de juny del 2018

El que mana i els subdits

El que mana, mana, i el poble calla, i paga


Redacció
Esta setmana la majoria de veïns d'Ontinyent (o tots) han rebut una sorpresa desagradable. Els rebuts del COR. Amb un increment respecte a 2017 del 32,17 %, al haver passat de 54,52 euros a 72,06 euros. 



El rebut és encara bastant més dolorós per aquells que tenen una segona residència a Ontinyent (la mesura afecta a unes 6.000 famílies), per quan este rebut ha pujat, amb l'entrada en el COR, un 164,34 %. Les segones residències pagaven el 50% pel fem i ara es paga el 100% i a banda el fort increment d'enguany.

A més a més, el COR ha enviat als ciutadans un fullet que és un insult a la coherència de la gent, en el que s'expressa que "si reciclem més, paguem menys". Ontinyent, sempre ha segut una ciutat que ha reciclat, estant per damunt de la mitjana en tots els tipus de fem. Quina ha segut la rebaixa? Doncs incrementar el rebut en un 32,17 % o un 164,34 %.



En qualsevol poble normal caldria esperar que els responsables polítics, els que manen, en definitiva, que digueren alguna cosa després d'haver-nos clavat en el COR. Però no ho faran. 

Altra cosa que caldria que explicara qui mana (que no ho farà) és perquè Ontinyent se situa tant a prop de la quantitat màxima que es paga. Cal apuntar que la quantitat oscil·la entre els 35 i 75 euros. Ontinyent queda a menys de tres euros del màxim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada