divendres, 11 d’octubre de 2013

Escrits innocentsEl cego de Castelló
       
Guillem Llin
 
L'aeroport està fet. Ja solament falten els avions

No resistisc la temptació d’escriure, per una vegada, com si fora un columnista de dretes. Ja sabem que la dreta política i mediàtica respecta poques coses (ara que pense, cap) que no siguen del seu ideari, i es bròfega a l’hora de pronunciar-se sobre els rivals i cínica en els arguments per convèncer als convençuts. 

Així que hui parlaré del cego de Castelló. Un pobre home, cec, amb semblança de venedor de cupons de l’ONCE, però que té una sort bàrbara. Merescuda, sens dubte, pels seus desvetllaments ciutadans i per la seua evident religiositat. Si més no, diuen que li ha tocat la grossa de la loteria set vegades. Deu ser per això, que a aquest pobre home —repetisc: suposadament cec, perquè porta uns ulleres grans i fosques— l’esquerra caïnita i sanguinària li té una enveja enorme i volen posar-lo dret per unes menudalles que ha fet en la seua vida professional com a polític. Com l’esquerra és emprenyadora i no solta una presa una vegada li ha pegat el mos així els mates, el cec de Castelló està a hores d’ara davant d’un tribunal. Mai havia d’haver estat, perquè els tres magistrats, equànimes i independents que el jutgen, ja li van donar “carpetazo” a les denúncies (recordem: de l’esquerra i de la fiscalia esquerrosa) i van decidir que no hi havia motiu perquè aquest pobre home —de veritat, cec— passara el tràngol d’un judici. Però un altre tribunal d’esquerres, el Tribunal Suprem, va ordenar reobrir el cas i que s’havia de jutjar al cec de Castelló. Ara, ja ho veure-ho, i si no temps al temps, eixirà absolt. Però qui li pagarà al pobre home cec el mals de cap, les incerteses i els afronts que l’esquerra li ha fet passar? Justícia! I que els tanquen a tots i a ell que el deixen solt!

Fins i tot, els cafres de l’esquerra l’han criticat per fer un aeroport. Què Castelló no té dret a tindre’n un? Devíem reconeixer-li el seu esforç i els seus insomnis pel poble —desagraït, dit siga de passada—. A hores d’ara l’aeroport ja està fet. Solament falta que qui vaja darrere pose els avions, que això són quatre perres grosses.

Nota a peu de pàgina

La separación de sexos en los colegios genera la homosexualidad

 
Con la educación separada por sexos, muy pronto veremos a los alumnos así

El gobierno del Partido Popular, ese partido de centro, sigue con su marcha hacia la Edad Media. Al margen de otras muchas cosas, ahora pretende, con escaso acierto y nula representatividad, que los alumnos escolares puedan ir a clases separadas. Pretende conseguirlo bonificando a las escuelas que lo hagan con sabrosas subvenciones. ¿Qué no ha pensado el PP que separar a los alumnos por sexos es la puerta de entrada al vicio de la homosexualidad? ¿No ha pensado que dentro de unos años los casos de mujeres lesbianas y de hombres gays se habrán incrementado hasta el infinito y más allá y que nuestros hijos estarán en el gravísimo peligro de ser corrompidos per las mentes enfermas de estos / estas degenerados / das? ¿No se dan cuenta que quieren convertir a nuestra querida y virginal España en una Sodoma y Gomorra cualquiera? Habrá que desempolvar la vieja ley de Vagos i Maleantes donde se ponía a los homosexuales a buen recaudo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada