dimecres, 9 de gener del 2013


El Periòdic d’Ontinyent, te que contar millor

El passat divendres dia 4 de gener, es va celebrar una reunió en la seu de les Ames de Casa, amb la finalitat d’impulsar una plataforma ciutadana per defensar el que l’arreplegada del fem segueix-ca fent-se des de la Mancomunitat, i de passada, dir-li a la Generalitat, que no ens agraden les “formes” en la manera de fer –o millor d’imposar– un rebut, per una feina que ja em pagat. Una reunió, en la que crec que tots els que vam assistir, ens vam quedar sorpresos de la gran quantitat de gent que va assistir (entre 45 i 49 persones), una cosa impensable, ja que no es tractava d’una xerrada. 

Era una reunió important, i l’assistència crec que va superar les previsions més optimistes. Fins i tot hi havia representants de la premsa escrita i de diverses Tvs. Un fet important ja que tan interessant com fer la plataforma, era el que tinguera difusió en els mitjans de comunicació. I clar, uns es van fer ressò i altres simplement van passar.

El Periòdic d’Ontinyent li va dedicar una fulla completa, cosa que cal agrair; però es va equivocar a l’hora de contar als assistent, ja que per dues vegades destacava: “cerca de treinta personas acudieron a la reunión”. I clar quant es per dues vegades, no sembla una errata sino més be un error. 

Nosaltres pensem que en la utilització de les xifres cal se justos, sinó caiguem en el joc polític de com es conten els assistents a les manifestacions, que on uns veuen un milió de persones, altres en veuen cinc mil. I en el tema que ens afecta ens pareix que és important, per què no és gens fàcil –en Ontinyent–  ajuntar a 45 ó 49 persones a la constitució d’una plataforma reivindicativa; per això em dit al principi, que va ser tot un èxit, a banda dels resultats que puguen donar-se amb posterioritat. Amés a més, que per deformació, quant u llig: “cerca de...” tendeix a anar-se’n a la baixa.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada