divendres, 14 de desembre del 2012

Calatrava


Santiago Calatrava, altre ciutadà "exemplar"
Santiago Calatrava, el famós arquitecte valencià, autor dels edificis més emblemàtics construïts en València capital en els últims quinze anys com la Ciutat de les Arts i de les Ciències, per la que ha cobrat desenes –o són centenes?– de milions d’euros de la Generalitat Valenciana pels seus projectes “emblemàtics” realitzats, per alguns desficacis també realitzats i per altres que no es realitzaran mai -això si, tots amb sobrecostos-, és un arquitecte que ha adquirit les més altes quotes de fama i popularitat en tot el món, que l'han portat a ser distingit amb diversos reconeixements honorífics.
Este personatge “exemplar”, ha segut notícia esta setmana, per què els mitjans de comunicació han anunciat que trasllada el seu domicili fiscal a Suïssa, per tal d’estalviar-se impostos. Segurament serà legal este comportament, però és d’un cinisme exagerat.
Arribats a este punt, crec que no estaria gens malament, que ja que no se li poden demanar els diners que ha guanyat en la nostra terra -que en són molts-, que totes les institucions que l’han distingit amb algun títol  honorífic, que li’l retiraren com a mostra de rebuig pel seu comportament poc ètic i poc espanyol.
 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada