dimecres, 21 de desembre del 2011

Arriba Nadal. I amb ell... el Betlem



Un gran Betlem!



            Ja ha arribat el Nadal, temps d’estar amb la família i gaudir de les tradicions pròpies d’esta festa com, per exemple, posar l’arbre de Nadal i el betlem a casa, celebrar dinars i sopars familiars, acudir a la cavalcada dels reis mags i també, ací a Ontinyent, apropar-se al Centre Parroquial de Santa Maria per a veure la representació de l’obra de teatre: “La hora de la redención o la derrota de Satán”, més coneguda com “El Betlem de Nicolau” en honor al seu autor, Vicent Nicolau Balaguer.

            Esta obra compta amb tots els ingredients per a passar una bona vesprada amb la família, ja que, en ella trobem, des de simpàtiques escenes pastorals que ens  faran riure, fins a escenes on es mostra la ira d’Herodes o la batalla entre els soldats del rei i un grup de lladres que volen protegir a la Sagrada Família. També trobem escenes protagonitzades pels Reis Mags- sense cap dubte un dels moments més emotius per als menuts- i altres protagonitzades pel dimoni Belcebú i l’arcàngel Sant Miquel. Per últim, cal afegir la col·laboració del Centre de Dansa Opera, que amenitzarà l’obra amb dos balls.

            Com cada any, en la realització de l’obra participen al voltant de 80 persones, entre actors, ballarines, tramoistes, apuntadors i personal tècnic, que estan organitzant i assajant l’obra des de fa més de tres mesos.  Este any, les funcions es realitzaran el 25 de desembre, dia de Nadal, i el 6 de gener a les 18:00 i les entrades podran comprar-se trenta minuts abans de la funció.



Esperem la vostra assistència i us desitgem un bon Nadal! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada