dimecres, 9 de desembre del 2015

Un altre llibre del Llombo

Presentació


Del llibre "El cinema a Ontinyent".

Dissabte 12 de desembre a les 18:30 hores, a càrrec de Toni Tortosa, del Cine Club Utiye, i amb la participació de l'autor Gaspar Conejero.

Hi haurà un vi d'honor

dilluns, 7 de desembre del 2015

Campanya d'ofertes



No estàvem en campanya


Ara va i resulta que la campanya electoral encara no havia començat fins el dia 4 de desembre.

No estàvem en campanya i ja ens han promès: rebaixes de l’1 % en el IRPF a partir de gener clar; una nova financiació per a la Comunitat valenciana; altres, salaris mínims obligatoris i no sabem quantes coses més. Possiblement d’ací a que finalitze la campanya, igual ens ofereixen “cabàs i tot”. 

Però sense cap dubte, la última oferta que han fet Rajoy, és per a estudiar-la. Resulta que cada dia els sous han anat a la baixa; el treball és més precari, i a pesar de totes les mesures adoptades, el mercat laboral no ha millorat. I com no, les cotitzacions a la Seguretat Social han anat a la baixa. Es cobra menys, es cotitza menys: “elemental querido Watson”. I quina ha segut la nova proposta? Els primers 500 euros –tan per part del treballador com per part de l’empresari– no cotitzaran a la SS. Quin talent més gran! Quina idea més brillant!

Què passarà, si els empresaris segueixen acomiadant als treballadors fixes, per tornar-los a contractar per beneficiar-se de les bonificacions? 

Caldrà preguntar-li-ho al talent que ha tingut la brillant idea.